Kommunikasjonskurs i presentasjonsteknikk og formidling for ledere

www.retorika.no

Lær hvordan du kan overbevise, påvirke og styre organisasjonen din mot gode resultater

Dette kurset er utviklet for å gi deg mer tyngde når du diskuterer dine fremtidsløsninger med egen organisasjon og/eller ledergruppe, og trener deg i å posisjonere deg og selge inn budskapet ditt.

Kursholder: Skuespiller Torunn Meyer

Varighet: To dager, kl 9-16
Sted: Hos virksomheten

Skuespillere jobber i det daglige på en scene, med å formidle en rolle til et publikum. De vet hvordan de kan engasjere, hvordan de skal forberede seg og hvordan de bruker kroppspråket og stemmen for å få frem ønsket budskap. Kursholder Torunn Meyer er en erfaren skuespiller og kan gi deg mange nyttige og konkrete virkemidler og teknikker som kan overføres til din virksomhet.

På kurset skal vi jobbe med presentasjonsteknikk og lære å utvikle formidleren i deg og engasjement ditt. Vi jobber også med å skape en effektiv salgspitch for å påvirke og formidle budskapet ditt på en konsis og overbevisende måte.

På dette kurset får du teori og praktisk trening! Lær om effektiv storytelling og lag en salgspitch som fungerer.

Torunn er en person som, på en veldig god måte, utfordrer og får oss til å tenke over hva vi sier og gjør, og vi har alle lært mye om oss selv i løpet av de to kursene vi har brukt Torunn. Vi kommer til å bruke Torunn til å videreutvikle vår ledergruppe. Stine Gran – Økonomi- og administrasjonsansvarlig Digitale Gardermoen IS

Kurset baserer seg på konseptet, TIN (Teater-Idrett-Næringsliv), hvor det tas i bruk teknikker og virkemidler fra teater og idrett. Kursholder har 23 års erfaring med skuespiller og 13 års erfaring med kurs for offentlig og private virksomheter. Gjennom britiske Arts & Business og Ci: Creative Intelligence har kursholder gjennomført fordypningskurs og Masterclass innen teaterbasert læring i formidling rettet mot arbeidslivet.

Læringsmål

Vi har fokus på praktisk trening av dine kommunikasjonsferdigheter, og jobber innenfor trygge rammer med vekt på dine styrker og fremheving av disse. Du vil få flere verktøy som teknikker og konkrete virkemidler du kan bruke til å fremheve et budskap.

Målgruppe

Ansatte i lederposisjoner i privat og offentlig sektor.

Dette var veldig bra. Et av de bedre kursene jeg har vært på. Et godt og solid kurs, hvor hver enkelt av oss ble satt i fokus – over teoridelen. Torunn er veldig motiverende og kunnskapsrik. Hun viser gjennom sin presentasjon det hun vil at vi skal lære av hennes forelesning. Ansatte  og stipendiater ved UiO.

Ja takk, jeg ønsker å melde meg på: