Innholdsmarkedsføring

www.retorika.no

Innholdsproduksjon er etter hvert blitt en viktig del av markedsføring, og du kan rett og slett ikke la denne muligheten gå fra deg. Med innholdsmarkedsføring / content marketing kan du med små midler rette ditt budskap mot definerte målgrupper og måle effekten av markedsføringen. Digital markedsføring er presis markedsføring, som ikke koster skjorta. Så det er mye å hente på å bruke litt tid på dette.

Les også: Slik kommer du i gang med content marketing

Googles algoritme gjør at nettsteder med relevant innhold blir favorisert i organiske søk. Det betyr at om du skriver godt og relevant innhold om det du driver med på ditt nettsted, bidrar dette til at du får en høy(ere) ranking i organiske søk. Derfor bør du begynne å skrive. Content marketing er som en gullgruve for deg som vil være synlig på nett for en billig penge.

Trenger du hjelp til å komme i gang med content marketing? Retorika kan tilby en startpakke for content marketing der du får tips og ideer til hvordan du kan gå frem og hvordan du optimaliserer artiklene dine for content marketing. Vi kan også hjelpe deg med å skrive artiklene dine.

Ring 909 46 063 for å diskutere løsninger som passer for deg. Eller kontakt oss via kontaktskjemaet nedenfor. Du får rask tilbakemelding!