Om Retorika

Tydelig, troverdig og engasjerende kommunikasjon

Retorika er et kommunikasjonsbyrå med spisskompetanse på retorikk og brukervennlig kommunikasjon. Vi bruker vår kunnskap om retorikk til å hjelpe din virksomhet til å kommunisere bedre, fremstå profesjonell og skape gode kunderelasjoner.

Retorika tilbyr kommunikasjons- og markedsføringstjenester og jobber med virksomhetene for å finne gode digitale kommunikasjonsløsninger, slik at kundereisen blir brukervennlig, effektiv og lystbetont.

Målgrupper

  • Mediehus som ønsker retorisk analyse av politiske budskap/mediesaker, debatter eller taler.
  • Offentlig virksomheter som jobber med klarspråksprosjekter og/eller har har fortløpende behov for tekstproduksjon eller kommunikasjonstjenester.
  • Private virksomheter som ønsker hjelp til å formidle sitt budskap og overordnede verdier.
  • Virksomheter som har kommunikasjonsbehov, men ikke har ansatte på kommunikasjonssiden.

Retorika kan hjelpe deg med blant annet

  • Retorisk analyse
  • Innholdsmarkedsføring /episke tekster
  • Innhold til nettsider og tekstproduksjon
  • Kvalitetssikring av tekst og klarspråk
  • Kommunikasjon på sosiale medier og digitale kampanjer
  • Strategisk kommunikasjon

Hvem er vi?

Retorika har flere dyktige samarbeidspartnere som til sammen gjør at vi kan tilby varierte kommunikasjonstjenester, retorikk og oversettelse til nordiske språk og engelsk.

Dette er vårt faste team:

Anne Bergvad fb 2015Anne Bergvad er cand.philol. fra Universitetet i Oslo i digital tekst, retorikk og kommunikasjon og har 20 års arbeidserfaring med rådgivning, formidling og kommunikasjonsarbeid. Anne blogger også jevnlig om kommunikasjon og retorikk på dagensperspektiv.no/synspunkt og kommunikasjon.no/prprat.

Se Annes CV på LinkedIn

Christine Lien Lütcherath har studert retorikk og språklig kommunikasjon ved Universitetet i Oslo og NTNU og har fordypet seg i tekstanalyse, klarspråk, og retorisk skriving. Christine har også et psykologisk perspektiv på språk og kommunikasjon. Hun jobber med tekst og innhold, og har holdt kurs og deltatt på flere klarspråksprosjekter i Retorika.

Se Christines CV på LinkedIn

Elaine Foley har lang erfaring som technical document writer og for store internasjonale organisasjoner innen teknologi. Hun er utdannet i språk fra University College Cork i Irland og er også en erfaren oversetter fra norsk til engelsk. Hun kan i tillegg bistå med planlegging av selskaps-kommunikasjon rettet  mot internasjonale markeder.

Se Elaines CV på LinkedIn