Om Retorika

Tydelig, troverdig og engasjerende kommunikasjon

Retorika er et kommunikasjonsbyrå med spisskompetanse på retorikk og brukervennlig kommunikasjon. Vi bruker vår kunnskap om retorikk til å hjelpe din virksomhet til å kommunisere bedre, fremstå profesjonell og skape gode kunderelasjoner.

Retorika tilbyr kommunikasjons- og markedsføringstjenester og jobber med virksomhetene for å finne gode digitale kommunikasjonsløsninger, slik at kundereisen blir brukervennlig, effektiv og lystbetont.

Målgrupper

  • Mediehus som ønsker retorisk analyse av politiske budskap/mediesaker, debatter eller taler.
  • Offentlig virksomheter som jobber med klarspråksprosjekter og/eller har har fortløpende behov for tekstproduksjon eller kommunikasjonstjenester.
  • Private virksomheter som ønsker hjelp til å formidle sitt budskap og overordnede verdier.
  • Virksomheter som har kommunikasjonsbehov, men ikke har ansatte på kommunikasjonssiden.

Retorika kan hjelpe deg med blant annet

  • Retorisk analyse
  • Innholdsmarkedsføring /episke tekster
  • Innhold til nettsider og tekstproduksjon
  • Kvalitetssikring av tekst og klarspråk
  • Kommunikasjon på sosiale medier og digitale kampanjer
  • Strategisk kommunikasjon

Hvem er vi?

Retorika har flere dyktige samarbeidspartnere som til sammen gjør at vi kan tilby varierte kommunikasjonstjenester, retorikk og oversettelse til nordiske språk og engelsk.

Dette er vårt faste retorikkteam:

Anne Bergvad fb 2015Anne Bergvad er cand.philol. fra Universitetet i Oslo i digital tekst, retorikk og kommunikasjon og har 20 års arbeidserfaring med rådgivning, formidling og kommunikasjonsarbeid. Anne blogger også jevnlig om kommunikasjon og retorikk på dagensperspektiv.no/synspunkt og kommunikasjon.no/prprat.

Se Annes CV på LinkedIn

 

www.retorika.noSimon Stjern er master i retorikk ved Universitet i Oslo, med bachelor fra NTNU innen strategisk kommunikasjon og endringskommunikasjon. Simon interesserer seg spesielt for politisk retorikk, retorisk analyse og klarspråk. Han jobber med tekstproduksjon og klarspråksprosjekter i Retorika.

Se Simons CV på LinkedIn

 

www.retorika.noChristine Lien Lütcherath har studert retorikk og språklig kommunikasjon ved Universitetet i Oslo siden 2014, har tatt emner i tekstanalyse, samtaleanalyse og tekstvitenskap, klarspråk, retorisk skriving og klassisk retorikk. Christine har også et psykologisk perspektiv til språk og kommunikasjon, og hun jobber med tekstproduksjon og klarspråk i Retorika.

Se Christines CV på LinkedIn